Zoekt u een ander soort scootmobiel?

Bij PractiComfort hebben we standaard modellen van vaste en demonteerbare scootmobielen. Daarnaast hebben we ook een aantal speciale modellen in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan een scootmobiel voor twee, een scootmobiel waar u mee kunt golfen en een scootmobiel die een overkapping heeft.

Golfen met de scooter?
Houdt u van golfen maar gaat dat niet meer sinds u een scootmobiel rijdt? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij hebben een uniek golfscooter in onze aanbod. Dit voertuig lijkt op een standaard model, maar heeft wat grotere banden waardoor het geschikter is voor op het grasveld. Met een maximale snelheid tot wel 8 km per uur is dit de ideale scootmobiel voor op de golfbaan!

Samen erop uit!
Heeft u een partner waar u samen mee weg wilt? Maak dan kennis met onze unieke ‘duo’ scootmobiel. Dit model is wat groter dan de standaard scootmobiel en het beschikt over twee zitplaatsen in plaats van één zitplaats. Deze zijn ruim genoeg en uiterst comfortabel. Met de duo kunt u samen met uw partner erop uit.

Overdekte scootmobiel
Een ander speciaal model waar we over beschikken is de overdekte scootmobiel. Erg handig omdat het u droog houdt en beschermd tegen allerlei ongunstige weersomstandigheden. Bovendien ook erg veilig, want nu hoeft u geen paraplu meer vast te houden tijdens het rijden en kunt u met beide handen sturen.

Voor meer informatie
Wilt u meer informatie over de scootmobielen aanbod bij PractiComfort? Bel dan direct naar 071- 799 8200.