Zelf een scootmobiel kopen bij PractiComfort

Een scootmobiel kan op verschillende manieren gefinancierd worden. U kunt in aanmerking komen voor een subsidie van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Hiervoor dient u een aanvraag in te dienen bij het zorgloket van uw gemeente. De subsidie kan als geld worden gegeven maar ook in de vorm van een scootmobiel. In dat laatste geval kiest u echter niet zelf voor het model maar wordt het bepaald door de gemeente.

Toch zelf kopen?
Er bestaan ook andere manieren om uzelf te voorzien van een scootmobiel. Zo kunt u tot eind 2013 nog profiteren van belastingvoordeel. Dit voordeel kan oplopen tot wel de helft van het totaalbedrag. En u bepaalt uw scotomobiel zelf!

Heeft u toevallig een buffer opzij gezet voor uw oude dag of situaties als deze? Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw scootmobiel zelf aan te schaffen. Ook in dat geval kunt u de specificaties en het merk van uw scootmobiel helemaal naar eigen smaak bepalen.

Scootmobiel voor elk budget bij PractiComfort
Aangezien er veel verschillende scootmobielen zijn, variƫren de prijzen ook heel erg. Hierdoor is er voor elk budget wel een geschikte scootmobiel te vinden, ook bij PractiComfort. Bent u op zoek naar een vaste of een opvouwbare scootmobiel? Bekijk het uitgebreid assortiment van PractiComfort en laat u inspireren door de mogelijkheden.

PractiComfort zoekt mee
PractiComfort kijkt graag met u mee naar een geschikte scootmobiel die aansluit op uw budget. Of u uw scootmobiel nu koopt met behulp van subsidie of met uw spaargeld; bij ons krijgt u een top scootmobiel met de beste service aangeboden!