Weer mobiel met een scootmobiel van PractiComfort!

Een scootmobiel is een enorme vrijheid als u niet meer even lopend naar de supermarkt of de apotheek kunt. Met een scootmobiel van PractiComfort kunt u namelijk, zonder uzelf te belasten, de korte afstanden gemakkelijk overbruggen. Bovendien heeft u hierbij geen hulp nodig van anderen, want een scootmobiel is zeer eenvoudig te bedienen!

PractiComfort biedt mobiliteit aan
PractiComfort is de grootste mobiliteitsspecialist van Nederland. Met een assortiment aan scootmobielen, trapliften, fauteuils en instapbaden, biedt PractiComfort de middelen aan om zelfstandig door het leven te gaan.

Mobiliteit staat gelijk aan vrijheid. Wanneer u lichamelijk minder mobiel bent, bent u al snel afhankelijk van andere mensen. PractiComfort heeft de missie om iedereen die minder mobiel is geworden, te helpen door een passend hulpmiddel aan te bieden waardoor zij hun vrijheid en zelfstandigheid weer terug krijgen. Eén van deze producten is de scootmobiel. Een scootmobiel kan werkelijk een uitkomst bieden aan een ieder die moeite heeft met lopen.

Voordelen van een scootmobiel

-          Wat zijn de voordelen van een scootmobiel? Met een scootmobiel kunt u zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat. U bent niet afhankelijk van anderen, dus u kunt gewoon uw eigen tijd indelen

-          Een scootmobiel is comfortabel en eenvoudig te bedienen

-          U hoeft niet meer op de bus of de taxi te wachten

-          U bent weer mobiel wat betekent dat u ook veel meer leuke dingen kunt doen

-          Houdt u ervan om zo nu en dan weg te gaan? Wanneer u kiest voor een opvouwbare scootmobiel, bent u ook tijdens uw vakanties of weekendjes weg, mobiel en zelfstandig!

Wilt u meer informatie over scootmobielen? Neem dan contact op met PractiComfort en laat u uitgebreid adviseren door één van de ervaren medewerkers!