Wat voor scootmobiel neemt u?

Er bestaan veel kleine, grote, simpele of sportieve scootmobielen. Een aantal veel gekozen scootmobiel merken zijn: de Beaufort, de Jive of de Pride. Veel van deze modellen staan bekend om hun sportieve uitstraling en tegelijkertijd hun robuuste uitvoering. Het tegenovergestelde zijn de opvouwbare modellen die vaak kleiner en lichter zijn en in een mum van tijd ingeklapt kunnen worden. Opvouwbare scootmobielen zijn om die reden heel gemakkelijk mee te nemen in de auto of met het openbaar vervoer.

Scootmobiel kiezen
Heeft u erover nagedacht welke scootmobiel past bij uw wensen? Gaat uw voorkeur uit naar een stoere scootmobiel die geschikt is voor de lange afstanden? Of kiest liever een kleinere scootmobiel om binnenshuis te gebruiken? Hieronder een aantal vragen die u bij voorbaat aan uzelf kunt stellen:
• Zoek ik een scootmobiel voor binnenshuis of om buiten te gebruiken?
• Ga ik met name kleine afstanden, of juist grote afstanden afleggen?
• Hoe snel moet uw scootmobiel rijden?
• In welke prijsklasse moet uw scootmobiel vallen?
• Heeft u specifieke wensen voor uw scootmobiel die belangrijk voor u zijn?

Bel PractiComfort!
Of u nu voor een Pride scootmobiel kiest of een Cyclone; het gaat er uiteindelijk om dat u weer mobiel en zelfstandig de straat op kunt. Als Nederlands grootste mobiliteitsspecialist weten wij dat het vinden van de juiste scootmobiel een hele positieve bijdrage levert aan uw leven. Bij ons kunt u dan ook altijd terecht voor advies op maat. Schroom niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 071-7998227.