Scootmobiel zelf bepalen bij PractiComfort

Een scootmobiel kunt u financieren op diverse manieren. U kunt een subsidie van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) krijgen waarmee u een eigen scootmobiel kunt kopen. Overheidssteun kan in de vorm van Natura worden aangeboden of in de vorm van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Natuurlijk kunt u ook een particuliere aanschaf van een scootmobiel overwegen bij PractiComfort.

Scootmobiel zelf bepalen
Er bestaat ook een ander manier om uw scootmobiel te financieren. Wist u bijvoorbeeld dat er een belastingvoordeel is voor scootmobielen? Het voordeel dat de fiscus geeft op mobiliteitsgoederen kan oplopen tot wel de helft van het totaalbedrag. Voor veel mensen is dit een extra motivatie om een scootmobiel aan te schaffen.

Scootmobielen voor elk budget bij PractiComfort
Scootmobielen zijn er in verschillende modellen. Hierdoor verschillen ook de prijzen. Dat betekent dat voor elk budget wel een geschikt model te vinden is. De prijs is afhankelijk van uw wensen en eisen.


PractiComfort zoekt met u mee

PractiComfort helpt u graag bij het vinden van een scootmobiel die perfect aansluit bij op uw wensen en uw budget. Bij ons kunt u uw scootmobiel zelf uitkiezen, natuurlijk met hulp van onze deskundige adviseurs!