Scootmobiel accessoires bij PractiComfort

U kiest voor een scootmobiel omdat dit hulpmiddel uw vrijheid weer teruggeeft. Het is een vervoermiddel dat gemak terugbrengt in uw leven. Hetzelfde geldt ook voor de scootmobiel accessoires. Hiermee vult u uw scootmobiel aan zodat u van nog meer gemak geniet.

Scootmobiel accessoires voor comfort
U kunt uw scootmobiel heel eenvoudig aanvullen met scootmobiel accessoires of hulpmiddelen. Dit zijn onderdelen die zorgen voor extra veiligheid en comfort. Maar wat zijn dit dan precies?

Accessoires voor veiligheid
U kent denken aan specifieke onderdelen die bestemd zijn voor extra veiligheid. De drempelhulp is hier een mooi voorbeeld van. Met name de 3-wiel scootmobielen kunnen soms minder stabiel aanvoelen. In zo een geval kan een drempelhulp dan een hele praktische oplossing zijn om toch veilig over de drempel te rijden.

Accessoires voor bescherming
Een ander voorbeeld van een accessoire is bijvoorbeeld het scootmobiel alarmsysteem. Dit is een unieke beveiliging die gemonteerd wordt op uw scootmobiel. U krijgt hier ook een afstandsbediening bij. Een alarmsysteem is handig om uw scootmobiel mee te beveiligen, net als bij een auto!

Accessoires voor comfort en gemak

Ook bestaan er diverse scootmobiel accessoires zijn met name bedoeld zijn voor extra comfort of gebruiksgemak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beenhoes. Maar ook de rollatorhouder, scootmobiel mand of beensteun kunnen erg goed van pas komen om van extra comfort te genieten!

Koop uw scootmobiel accessoires bij PractiComfort
Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires die uw scootmobiel kunnen voorzien van extra gemak? Wilt u een beenhoes omdat u het koud heeft tijdens het rijden? Of wilt een mand omdat u behoefte heeft aan extra bagageruimte? Bekijk dan snel ons assortiment op onze website. Bij PractiComfort vindt u alle handige scootmobiel accessoires voor op uw scootmobiel!