Plezier voor twee bij PractiComfort

Een scootmobiel is erg handig wanneer u niet meer kan lopen. De standaard modellen hebben echter ruimte voor maar één bestuurder. Als u er met z’n tweeën op uit wilt, moet u toch denken aan twee aparte scootmobielen of… de tweepersoons scootmobiel!

Samen erop uit!
Het kan zo zijn dat u een partner heeft waar u liever samen mee op pad gaat. Of u heeft een vriend waar u graag een keer mee gaat vissen. Een ander mogelijkheid is dat u uw kleinkind graag een dagje wilt meenemen naar het park. Of misschien heeft u een hond die u liever niet alleen thuislaat. Wie die tweede persoon ook mag zijn; waarom zou het samen reizen op één scootmobiel niet mogelijk zijn?

Twist bij PractiComfort
Als u op zoek bent naar een tweepersoons scootmobiel, adviseren wij u om eens een kijkje te nemen op de PractiComfort website. De Twist is een tweepersoons scootmobiel die compact en zeer wendbaar is. En toch beschikt het over ruime stoelen waar u en uw medereiziger comfortabel op kunnen plaatsnemen. Overkapping van deze scootmobiel is ook mogelijk als u dat wenst. Ideaal voor twee personen!