Moderne scootmobielen

Wist u dat de scootmobiel nog niet zo heel lang bestaat? De eerste scootmobiel kwam in 1980 op de markt. In die tijd werden deze voertuigen beschouwd als groot, stug, niet comfortabel en traag. De actieradius was namelijk minder snel dan tegenwoordig en de zitting voelde minder prettig aan. Bovendien was de scootmobiel niet zo mooi en modern als dat het vandaag is. Door de doffe uitstraling en minder gebruiksvriendelijke opties, had dit voertuig een slecht imago.

Diversiteit aan scootmobielen
Vandaag de dag is dit imago sterk verbeterd omdat de scootmobiel erg veranderd is. Deze verandering kunt u ook zien bij de scootmobielen van PractiComfort. In de eerste plaats zien de scootmobielen er vandaag veel mooier uit. Doordat er meer kleuren gebruikt worden, is het doffe ervan af en heeft de scootmobiel een moderne uitstraling. Daarnaast bestond het vroeger uit een standaard model, terwijl vandaag 3- tot 5-wielige scootmobielen verkrijgbaar zijn met verschillende mogelijkheden. Deze diversiteit aan modellen maakt het voor iedereen mogelijk om een scootmobiel te vinden naar smaak. De scootmobiel is in de loop der tijd een geliefd voertuig geworden bij veel mensen.

Scootmobielen in Nederland
In de afgelopen jaren is het scootmobiel gebruik erg toegenomen in Nederland. Niet alleen het verbeterd imago is hier oorzaak van; ook het feit dat het aantal ouderen toeneemt en dat de overheid de aankoop van een scootmobiel vergemakkelijkt spelen een rol. De kans is groot dat ook in de toekomst het scootmobiel gebruik in Nederland zal toenemen omdat steeds meer mensen het gemak van dit voertuig zullen inzien.