Meer mobiliteit met een scootmobiel van PractiComfort

Wanneer u fysieke klachten heeft waardoor lopen moeizaam gaat, wordt het afleggen van afstanden lastiger. Ook als u wel kunt lopen, kunnen op de lange termijn lichamelijke klachten optreden doordat u zich inspant.

Als u last van uw benen heeft, is het raadzaam om gebruik te maken van een mobiliteitsgoed. Een rolstoel is één van de opties. Een rolstoel vervoert u en geeft u mobiliteit. Echter, een rolstoel is groot en niet erg wendbaar. De elektrische rolstoel is vaak iets wendbaarder, maar door de verfijnde techniek meestal ook erg duur. Daarnaast is de rolstoel een zwaar vervoermiddel en kunt u er niet altijd mee in een lift.

De oplossing: een scootmobiel van PractiComfort
De scootmobiel kan in dit geval het perfecte alternatief voor u zijn. Doordat een scootmobiel wat kleiner en lichter is, kunt u er vrijwel overal mee naar binnen. U kunt ermee winkelen, naar de markt, het park of uw vrienden. Veel openbare gebouwen mag u met een scootmobiel betreden, en in gebouwen waar dat niet mag is er vaak wel een rolstoel beschikbaar. Daarnaast zijn er heel veel verschillende modellen op de markt; klein, groot, vast, opvouwbaar, 3-wielige of zelfs 4-wielige scootmobielen.

Assortiment van PractiComfort
Bij PractiComfort hebben wij een zeer groot assortiment scootmobielen. Voor iedereen is wel een gepast model te vinden bij ons. Als u meer informatie wilt over de scootmobiel, kunt u ons bellen op nummer 071- 799 8200. Wij helpen u graag verder!