Kwaliteit en veiligheid bij PractiComfort

PractiComfort verkoopt al 20 jaar scootmobielen van de beste merken. De reden dat wij alleen met topmerken werken heeft te maken met onze waarden. Onze missie staat gelijk aan meer mobiliteit en vrijheid voor ouderen; dan moeten we dat ook waarmaken met alleen de beste producten. Want wij willen dat u veilig en comfortabel op pad kan met uw scootmobiel!

Kwaliteit voor veiligheid
Voor de veiligheid van uw scootmobiel, is kwaliteit van groot belang. Zo wilt u een scootmobiel die tegen een stootje kan en niet zomaar stil komt te staan terwijl u aan het rijden bent. Hiervoor heeft u een goed accu nodig. Tevens moet uw voertuig voorzien zijn van de nodige veiligheidsmaatregelen zoals richtingwijzers, voor- en achterverlichting en hele goede remmen.

Voor informatie
Als u een scootmobiel rijdt, of van plan bent er één aan te schaffen, is het raadzaam om te kijken naar hoe het is gesteld met de veiligheid van uw voertuig. Voor meer informatie over voertuigen en regels verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid. Ook kunt u bellen naar PractiComfort op het nummer 071- 799 8200.