Nieuw imago scootmobiel

We mogen best toegeven dat de scootmobiel vroeger, een jaar of 10-15 geleden, een heel ander imago had. Dat is niet vreemd als we ons bedenken dat het destijds alleen werd geassocieerd als voertuig voor minder valide ouderen. Tegenwoordig is dat niet meer zo, want het aantal scootmobiel bestuurders stijgt met de dag. En dat heeft niet alleen te maken met de vergrijzing. Ook de beweegredenen van mensen om een scootmobiel te kopen is aan het veranderen. Als u om u heen kijkt, ziet u dat ook jongere mensen in grote mate gebruik maken van dit handige vervoermiddel. Ook mensen die nog wel kunnen lopen kiezen er soms voor. Dat heeft te maken met het gebruiksgemak en de voordelen. Maar ook de ver ontwikkelde uitvoeringen.

Veel meer modellen
Waar vroeger de scootmobiel vaak eentonig, saai en standaard was, is vandaag een heel ander beeld waarneembaar. Scootmobielen zijn er in allerlei modellen, kleuren en uitvoeringen. Het oubollige imago is verdwenen, want er zijn hele mooie en moderne scootmobiel modellen op de markt die jongere mensen ook aanspreken. Bovendien kunt u zelfs kiezen voor een snellere of sportieve uitvoering tegenwoordig. Als u nog steeds een oud beeld heeft bij een scootmobiel, adviseren wij u om eens langs te komen in onze showroom in Katwijk. Bij PractiComfort hebben wij een heel assortiment aan diverse scootmobielen.

Gezondheid gaat voor
Als u een operatie heeft gehad, of u heeft moeite met lopen, is het overwegen van een scootmobiel een hele goede optie. Desnoods gebruikt u het tijdelijk, of slechts met het afleggen van lange afstanden. Waarom zou u uzelf het gemak ervan ontnemen als u met dit voertuig uw gezondheid en loopkracht waarborgt? Uw gezondheid en levenskwaliteit staan immers boven alles!

Twijfelt u?
Bent u aan het twijfelen of een scootmobiel bij u past? Zou het de juiste keuze zijn? Wij begrijpen volledig dat u niet 1-2-3 weet of u het wilt aanschaffen of niet. Daarom hebben wij ook een team aan vakkundig personeel bij PractiComfort, die u graag onpartijdig willen informeren over de opties en mogelijkheden. Wij zijn bereid een vrijblijvend thuisdemonstratie bij u te geven. Zo wordt het wellicht eenvoudiger voor u om een beslissing te nemen. Lijkt dat u een goed idee? Schroomt u niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 071- 799 8200.