Steeds meer scootmobielen

Wanneer we om ons heen kijken, zien we dat er steeds meer scootmobielen verschijnen. Logisch ook, als we ons bedenken wat voor praktisch oplossing een scootmobiel is. Want wanneer u niet kan lopen, of moeite heeft met het afleggen van lange afstanden, zou u er sneller voor kiezen om binnen te blijven. Terwijl u juist misschien liever onder de mensen bent. Dat is iets wat PractiComfort heel goed begrijpt. Daarom verkopen wij scootmobielen. Scootmobielen geven u weer de vrijheid en mobiliteit terug die u had wanneer het lopen geen probleem was.

Vraag en aanbod
In Nederland hebben we te maken met een vergrijzingsproces. Hierdoor stijgt de vraag naar mobiliteitsgoederen. Onder meer scootmobielen dus. Doordat er meer vraag naar is, wordt ook het aanbod hierop aangepast. Waar de scootmobiel vroeger eentonig en standaard was, zijn er nu honderden verschillende modellen op de markt verkrijgbaar.

Het assortiment bij PractiComfort
Om in te kunnen spelen op de wensen van onze verschillende klanten, zorgen wij ervoor dat ons assortiment uitgebreid is en blijft. De kans dat u bij ons komt om een scootmobiel uit te kiezen en met lege handen weggaat, is daarom minimaal. Bij ons is voor iedereen wel een gepast scootmobiel te vinden!