Gemak van een scootmobiel

Als je mobiel bent en probleemloos loopt, sta je niet vaak stil bij het feit hoe belangrijk lichamelijke mobiliteit eigenlijk is. Op het moment dat we te maken hebben met lichamelijke problemen, beseffen we het belang er wel van. Wanneer lopen niet meer gaat is een hulpmiddel voor mobiliteit erg handig.

Een scootmobiel is in zo een situatie de beste oplossing. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een rolstoel, maar een scootmobiel heeft enkele voordelen ten opzichte van een rolstoel. Zo is het sneller, wendbaarder en vaak ook voordeliger dan een elektrische rolstoel. Bovendien bestaat een scootmobiel uit meerdere soorten modellen om uit te kiezen.

Zorgeloos buiten de deur
Met een scootmobiel kunt u weer zorgeloos buiten de deur komen. Zonder dat u hulp van uw kinderen of bekenden moet inschakelen. Vrijwel alles kunt u ermee doen. Naar de winkel, de huisarts, het ziekenhuis of naar uw vrienden. Op het tijdstip dat het u uitkomt, en zo lang als dat u wilt. U bent helemaal vrij met een scootmobiel.

Informeer bij PractiComfort naar de scootmobielen
Bij PractiComfort hebben wij heel veel scootmobielen. Voor ieder wils wat. Is uw mobiliteit achteruit gegaan of weet u dat u een scootmobiel nodig heeft? Neem dan contact op met één van onze deskundigen op dit gebied. Wij kunnen u helpen om de best passende scootmobiel voor u te vinden.